Jumaat, 31 Julai 2009

barah tetek part 2

ingat lagi post lama aku barah tetek (klik here)?



ini kesinambungan dari entry yg lama tuh. tujuan aku nak menulis nih sebab rakan aku yg masuk contest tuh dah pun berjaya merangkul anugerah grand prize. so atas rasa ingin mengucapkan tahniah n dlm masa yg sama ingin beliau (tetibe beliau) belanja makan kat tony romas pavilion sebab dah menang, so aku pun post lah entry sekalung tahniah kat sini....

again cik zul aka mr. rebel... congratulations. x sia2 i vote 15 kali tau! now ur design bakal dijual satu malaya. dah kire setanding dgn Hermes Birkin lah nih kan? hehe.




ps: oh ye. ini blog mr. rebel kiter... Rebel Prince (klik here). dulu aku dah promised nak promote Vlog dia so pada sesiapa yg nak mendekati beliau secare lebih mendalam... ataupun nak tgk wajah comei beliau berkata2 di skrin komputer masing2... layari lah blog beliau yer.... jgn malu2!

6 ulasan:

  1. alamak, xdan nk join contest tuh..

    hahaha.. sengal punye statement..

    BalasPadam
  2. statement mana yg sengal tuh?

    BalasPadam
  3. congrats mr rebel...dia nih anggun x??

    BalasPadam
  4. dia x anggun... anggun ai sorang jer....

    dia sunti.... ahaks!!!

    BalasPadam
  5. teruna sunti ke dara sunti??[apsal aku ni bermenat sunti2ni..ahahaha]

    BalasPadam
  6. buyui;
    teruna sunti laaaaa......

    BalasPadam