Isnin, 12 September 2011

OMG!!!!



aku baca artikel nih dlm Daily Mail trus aku rasa terharu. nasib baik muke budak nih x kendu sangat, kalo x sah2 aku dah amik jadik angkat mcm Angelina Jolie.

budak nih nama dia Tha Sophat. bukan Ter Sepit. baca betul2, Tha Sopat. dia baru 18 bulan. atuk dia kata dia buat prangai isap nenen lembu nih since July lepas parents dia larikan diri dr Cambodia ke Thailand. sian ek?

yg penting, jiran2 dah bising. dorang kata budak nih fetish tek lembu tp nak buat caner, atuk dia kata, dia dah cube tarik tp budak tuh nangis. so diapun biarkan jer lah. janji budak tuh x kaco idup org.

hmmm... tersedak aku sekejap. aku rasa si atuk nih pemal2 + seng2 ubs (pemalas + sengal2 ubi) sebenarnya. kalo dah ko tarik budak tuh pastuh ko biar dia x makan/minum, sah2lah dia merentan, kan? cube letak susu tuh dlm botol ker, mangkuk ker, mesti budak tuh reti minum. kalo buatnyer lembu tuh tendang budak nih? x ker jadik mendiang?

ataupun memang atuk nih saja nak cucu dia membesar jadik lembu?





ps: kpd adik2 yg amik UPSR esok, selamat amik exam. kalo x dapat 5A, xper. UPSR jer kot...

7 ulasan:

  1. ni br betol sumber segar dr ladang..hahah

    BalasPadam
  2. buyui: terbaek kan?

    faiz: ko suke minum susu x?

    BalasPadam
  3. memang besar karang akan cari lembu jugak adik ni. i mean lembu betul la utk ditetek kan... err that doesnt sound right isnt it?

    BalasPadam