Ahad, 10 Mei 2009

star trek 2009



hatiku tak gembira sehari dua nih.
so bila dah tak gembira aku mule buat kerja gila.
kerja gila yg ketama,
aku gi layan movie kat cinema sorang2.

aku tgk citer star trek.
hatiku tak pernah tertarik pun
nak tgk citer nih kat TV dulu
tapi entah kenapa bila hari2 disogokkan dgn trailer kat TV
aku rasa cam why not aku layan jer kan?
lagipun aku tengah sentap
so sejuklah sikit bila menatap muke Sylar (Zachary Quinto)
ngan mamat Chris Pine nih.

**kalo aku rasa dia letak muke pian cecupak ker mawi ker x kuasa aku nak tgk kot?

anyway,
aku x tau nak review caner
sebab jiwa tgh kaco sikit kan
lagipun aku bukan adam arjuna
(sekali lagi gue sebut nama lho!)

in short, aku bagi B lah out of Z
sebab aku rasa citer nih menarik
jln citer dia pun kemas
so pada sesiapa yg tgh kesentapan
n x tau nak buat apa
layan jer lah citer nih ek?
pasti terhibur!



ps: pic di atas merupakan pic barisan pelakon baru yg menggantikan pelakon asal.

7 ulasan:

  1. star trek-citer telinga panjang =)

    BalasPadam
  2. walaweh... bagi B out of Z tuh!

    aku tak pnah lak tepikir grading sampai Z! huhu. best ek star trek?

    BalasPadam
  3. buyui;
    a ah tinger panjang. spock yg asal pun ada dlm citer nih....

    jed;
    tgk lah. kalo dah xder aktiviti berfaedah yg lain.

    nuke;
    best jugak lah. best lah dr citer slumdog millionaire. haha! tipu!

    BalasPadam
  4. kes..kes..kes...
    sekali lagi iklan percuma nama aku...
    TQ bro..

    tp ada itu satu keperlian...?? hehe :P

    BalasPadam
  5. adam;
    pengiklanan percuma tuh. lahir dr hati yg ikhlas. xder perli2 oke...

    BalasPadam