Rabu, 13 Mei 2009

sapa lah yang tag aku nih...

ada jejaka super duper hot (katanya) tag aku plak.
nak x nak layan jer lah....
kang x layan, sentap!

soalan ketama. anda rasa anda hot?
jawapan. tidak. saya anggun. reti?

soalan kedua. upload gambar kegemaran anda.
jawapan.

soalan ketiga. mengapa anda suka gambar ini?
jawapan. suke sebab banyak2 pondan yg aku penah kenal, pondan yg aku tak kenal nih la yg paling berani mati. tahniah!

soalan keempat. kali terakhir anda makan pizza?
jawapan. soalan x mencabar. lunch dua ari lepas. buat sendiri oke!!

soalan kelima. lagu terakhir anda dengar?
jawapan. Oet2an, Singgah Kawun, n Pacok Goang. lagu rehearsal gamelan cirebon tadi. ahad ni perform kat indonesian consulate. wish me luck eh!

soalan keenam. apa yang anda buat selain selesaikan tagged ini?
jawapan. menatap wajah sendiri di cermin sambil memuji keindahan ciptaan tuhan.

soalan ketujuh. selain nama sendiri, anda juga suka dipanggil dengan nama?
jawapan. nama bukan sendiri spt hey male supermodel of the year!! ataupun anggun nyer lah ko nih shaz johar oi!! ataupun oi makhluk tuhan paling seksi!! kire camtuh la....

soalan kelapan. Tagged lagi 6 orang!
jawapan. cam malas. byk yg aku tag bukan nak jawab pun....

soalan2 seterusnyer tidak dpt dipenuhi kerana tidak relevan utk dijawab.

ps: jejaka anggun meninggalkan dewan peperiksaan dgn hati yg bangga.
(walaupun kertas jawapannya kosong dan tulis bismillahirahmanirrahim dgn alasan pemeriksa tu kalo org melayu bg markah kesian. haha!)

7 ulasan:

  1. kena tambah lagi....tuan pemeriksa..saya org susah jadi sy perlu lulus demi mengubah nasib keluarga saya....sekian..(nota kaki:kalau pemeriksa omputih sila translate ayat..tekiu)

    BalasPadam
  2. wah bagus betul anak murid ni..
    siap tulis bismillah lagi..
    xde nye pemeriksa nak bg markah kesian..

    *jejaka anggun suka pondan?
    haha

    BalasPadam
  3. haha .. hang ingat pemeriksa tu kesian.. alang2 p goda terus pemeriksa tu dpt full mark haha..

    BalasPadam
  4. buyui;
    tambah lagi... kat ujung kertas lukis gambar kucing, ayam ngan permandangan kampung siap ada bukit bukau pastuh matahari kat celah bukit.

    abir;
    suke sebab jejaka anggun pun pondan jugak!

    richeal;
    nak goda kena tunggu lepas waktu pemeriksaan.

    BalasPadam
  5. jejaka anggun ni pondan?
    tipuuu

    BalasPadam
  6. jed;
    pic lucah tuh baru sikit. ada lucah yg lebih lagi.

    abir;
    kenapa? x percaya?

    BalasPadam