Isnin, 18 Mac 2013

Snow White... 8 months after....

wow... that fast ah?

tak sangka anak aku dah umur 8 bulan beberapa hari ketika entry ni ditulis. itu umur dia di tangan aku so kalo nak dikira dari tarikh dia lahir, aku rasa maybe dah 9 bulan or lebih.

dah besar panjang. dulu masa aku pungut dia macam hina je rupa dia. kalo tak caya ko tengok entry nih: Introducing Snow White. kurus kering je, kan? sian, ek?

lepas dah seminggu tinggal ngan aku, barulah nampak comel sket... tak caya, klik kat sini: Snow White. A Week After

lepas sebulan tinggal ngan aku, bertambah2 chumelnya. kalo korang perati betul2 tahap kechumelan dia dah nampak macam aku dah. well.... ke mana lagi nak tumpahnya kuah, kan? *klik sini: Kisah Sang Penulis dan Snow White nya

now, ko saksikan je lah sendiri macam mana meletopnya anak dara aku ni ha....



ni mata ori. saya tak pakai contacts OK!

ni semua toys saya, Daddy yang belikan.
ni port saya kalau orang2 tua tengah bercakap...

walaupun bulu saya belum di blowdry lagi, tapi pose tetap pose.

kadang2 saya main game kat laptop Daddy. kadang2 saya tolong dia tulis.

penah tengok kucing minum air dalam cawan?

ni pose ying & yang namanya....

ni memang hobi saya. camouflage selain semakkan rumah.

kadang2sayapun suke mengasah vokal dengan lagu2 bernada tinggi.

last but not least, saya sayang Daddy saya. kalo dia buat kerja tengah2 malam, saya tetap akan temankan.

harus dah remaja nanti aku jadikan model atau pelakon. kalo tak dapat kenal ngan Dato, ngan anak Sultan ke Pengiran ke, OK gak. bole jugak aku tambah punca pendapatan selain menulis buku dan jadi pencacai kat bank tuh...  ye dak?

OKlah tu je pic yang aku rajin nak upload malam nih. kalo korang nak tengok lagi, tunggu je lah entry utk ulangtahun dia yg ke setahun nanti.

ciao!


ps: cats are cute. They dont worry about hair loss.

6 ulasan:

  1. geram pulak aku tgk kucen tu rasa cm nk gomol2 je die...lebat ngat bulu dier

    BalasPadam
  2. assalammualaikum..
    comelnya kucing awk..suka tgk aksi-aksi dia yg awk ambik..tersenyum sy tgk :)

    BalasPadam
  3. zuno: jaga2, jgn gomol lebih2....

    eiza: thanks....

    BalasPadam
  4. teksinyew diew. nok dokong...

    BalasPadam
  5. memang boleh berbesan ni..ahah

    BalasPadam
  6. Hid: nak dokong siapa sebenarnya ni?

    airel: kalo berminat, hantarlah rombongan meminang...

    BalasPadam