Sabtu, 18 Ogos 2012

EID MUBARAK.




sempena syawal yg tinggal sehari je lagi nih, aku sepertimana manusia2 yg lain ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN...

kepada semua ahli keluarga (especially Mak), Kris, Angelina Jolie, Zac Efron, saudara mara, sahabat handai, kenalan, rakan2 di FB, rakan2 bloggers, followers di Twitter, pembaca2 Kougar, Tabu dan semua hasil penulisan aku yg lain, pendengki, pengkhianat, musuh dalam selimut, confused admirers, admirers, stalkers, boyfrens, girlfrens, teman ketawa, teman berduka, teman sekerja di pejabat, teman2 di Fixi, Kak Enon PTS, dan kesemua mereka2 yg penah muncul atau terlibat dlm hidup aku secara langsung ataupun tidak.

SEMOGA LEBARAN INI TIDAK TERUS MELEBARKAN DIAMETER PERUT KITA. AMIN.


kepada Arwah Johar Husin, semoga Ayah terus tenang di sana. You are deeply missed and loved.

by the way, aku terjumpa satu cerpen inglish lama yg aku penah post kat blog wordpress dulu. tajuknya duit raya. so, kalo korang buhsan2 tuh bacalah....

DUIT RAYA

hmmm... dah baca? best tak? ke tak best? ada aku kesah?

3 ulasan:

  1. selamat ari raya awak. semoga anggun selalu *pose neelofa*

    BalasPadam
  2. Selamat meraikan Aidil Fitri! Maaf zahir batin.

    BalasPadam
  3. hid: salam lebaran hid... maafkan salah silap i...

    silbi: sama juga...

    BalasPadam