Jumaat, 10 Ogos 2012

apabila yg tak masuk akal jadi yang tak ada akal...

korang tau apa bezanya between PhD  Philosophiae Doctor (Doctor of Philosophy) dgn PhD Perasaan Hasad Dengki?

ataupun beza falsafah dgn falsampah?

ataupun beza tak masuk akal dgn tak ada akal?

ha... kalo nak tau, apa kata korang baca artikel di bawah nih dan fahamkan...

enjoyz!

Penjelasan drp rangkaian buku Popular tentang keputusan mereka untuk tidak menjual novel HILANG dan MURTAD


Risiko Penerbitan Buku Berbahasa Melayu Rendah: POPULAR Tidak Lagi Menjual Buku-Buku Terbitan Fixi


so, korang dah faham ke belum??

okebai!

ps: rezeki ada di mana-mana. semoga syawal yg bakal menjelang memberikan kita lebih keberkatan.

ps2: The haters are motivators. Let them hate.

6 ulasan:

  1. satu perasaan I bila membaca note itu.

    Tak tahu ini perasaan jahat atau betul2 memang kita semua fikirkan.

    Fixi ada penulis Melayu.Popular ada pekerja Melayu and it reminds me of Melayu memang ada satu perasaan. Dengki.

    Moga rezeki untuk Fixi akan ada selepas ini. Ini saja bacaan yg boleh buat I hadam dan boleh menjadikan I pembaca novel semula

    Selamat hari raya in advance, shaz!

    BalasPadam
  2. Apa apa pon, fixi tetap best!!

    BalasPadam
  3. alah...tak jual kat popular pun dah popular jugak! follower berduyun2! tiada peluh!
    Selamat Hari Raya Jejaka ANggun!

    BalasPadam
  4. i just found your blog. you are super kewl la ! HAHA

    BalasPadam