Ahad, 15 Mei 2011

sapa dah baca KOUGAR?


28hb nih aku kene baca sedikit cerita dlm buku nih (roughly about 2 pages) utk org ramai yg datang. kire ala2 mcm Carrie Bradshaw baca buku dia n then semua org tepuk tangan n senyum2. kire lebih kurang mcm tuh lah.

readings nih akan diadakan di Seksan. bukan Seksaan yer, Seksan. lokasi yg lebih tepat ialah kat ground floor gallery of a landscape architect’s office bernama Seksan. alamatnya ialah no 67, Jalan Tempinis 1, Bangsar. sila klik www.seksan.com utk mendapatkan peta. pada yg nak datang tuh silalah hadir dlm pukul 3.30pm hingga 6pm. aku sendiri x penah tau pasal tempat nih so ada chance aku pun akan sesat sama. hehehe.

ok, dilema nyer sekarang ialah... aku x tau out of 300+ pages tuh, page yg mana satu yg harus aku baca. so kalo kalian semua dah abis baca buku nih, aku nak mintak advise page yg mana satu yg paling meninggalkan kesan dlm hati korang. yg paling meletoplah, sampai orang fikir trus nak grab buku nih seminit selepas aku habis baca. ada tak?

kalo ada, maybe korang leh suggest aku baca page tuh pd hari tuh nanti. boleh kan?

thaaaaanxxxxxxxx......



ps: citer pasal buku, aku ada 8 buah buku yg aku x baca2 lagi sampai sekarang. aiyo, cepat2lah abis citer BiBi, supaya aku bole relax dr menulis n start membaca balik. amin.

8 ulasan:

  1. kalau ko baca tu org grab buku x pe, aku tkt karang org grab ko!hahahahaha!

    BalasPadam
  2. buyui: kalo dia ngap, aku ngep...

    BalasPadam
  3. lol..aku beli jer...belum ada masa nak baca....

    BalasPadam
  4. Baik pakcik baca page pasal mat salleh mude/hensem tuh. Meletops uolls!

    BalasPadam
  5. azataq: ko kan....

    kris: meletops ker uols???

    BalasPadam
  6. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Maaf lama tak ziarah kamu semua….
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy repair dan spray helmet lama

    uihhhhhhh meletoppppp beb.... aku baca beb.... sambil silang kaki macam kat gambau atas tu... tapi kaki aku ade bulu kaki yang kat atas tu tak ade bulu langsung

    BalasPadam
  7. afzai: dah abis baca? dah review?

    BalasPadam
  8. baru setengah di baca, ok jugak..dr novel2 lentuk aka cinta semusim dua tu. tp azril tu mcm cepat sgt suka kat kisha...hehehe bertuah jadi kisha, walaupun kertu, (kertu ke?) ramai yg minat, bdk muda,duda dan calon dari mak :P

    BalasPadam