Isnin, 13 September 2010

syawal ini.

*mengintai dari tirai kamar.




salam aidilfitri everyone!!! masih beraya ker? sunyi sepi blog nih. memasing gigih beraya lagi eh? hehehe. okelah tuh, raya puasa setahun sekali kan? raya lah puas2 oke.

jejaka anggun dah abis raya dah kot. raya pertama, raya umah mak kat KL. kitorg kumpul adik-beradik, bagi duit raya kat anak2 buah yg x terkire ramainya tuh. raya kedua balik kampung plak, jumpa relatives belah mak n ayah. n raya ketiga balik sini balik.

heheh. cukuplah tuh raya 2 ari. memandangkan puasa aku pun ala kadar jer kan so aku beraya pun secara ala kadar lah jugak. barulah org kata balance, dok gitu?

anyway, x sah kan kalo beraya x pose gambar berbaju melayu? walaupun baju melayu tuh aku n dato K recycle thn lepas punyer tp semangat gile posing tuh tetap utuh dlm diri. oleh yg demikian, lihatlah hasil pic kami yg x severapa ini..



*pose celah rumpun bambu


*duduk-duduk santai plak.


*cover majalah Men2Men.


* turun tangga pun nak pose ker?



so amacam? ada sesapa yg dah terliur dengan keanggunan kami?



masih terkejut dgn berita kematian datuk sosilawati dan 3 org kenalannya. benarlah kata orang, duit itu boleh buat manusia jadi giler. masya allah....

semoga roh allahyarham/ah tenang di sisi tuhan. amin ya rabal alamin.

12 ulasan:

  1. kening ko sgt comel..ngeeeeeeeeee (duit raye sbgai balasan puji2an...)

    BalasPadam
  2. hehehe.. vavava!!

    upload la lgik!! nak tengok...!!

    ktorng pun ada photo shoot gak!! dh mcm kat kedai gambar!! hehehe

    BalasPadam
  3. Azataq: selamat.

    Aznee: pic lain terlalu anggun utk di upload di sini

    Mendatak: duit raya hanya diberi kpd yg blom sunat atau period sahaja

    BalasPadam
  4. org sibuk ziarah dr umah ke umah..pasal tu blog sunyi..
    boleh jd model baju melayu...salam raya:)

    BalasPadam
  5. ohhh anggun dato k...!!
    selamat hari raya...silalah layan cerita raya sume hantu kt tibi tu..layan spi lebam..

    BalasPadam
  6. ann: kan? okelah nak stop blogging for awhile la cenggitu.

    faiz: duit raya utk yg blom sunat or blom period shj.

    buyui: baiklah!

    BalasPadam
  7. FUUUYOOO

    merah itu membara...

    ^_^

    BalasPadam
  8. mr syaz: yang merah itu saga.....

    BalasPadam
  9. encem la abang2 dua org ni..bergegar iman jiran sebelah aii ni :p

    BalasPadam