Isnin, 8 Jun 2015

Nota dan Pekan Pekan Kertas



Hai pemirsa!

Saja je nak update blog. Lepas ni maybe dah tak update dah. (sampaila bila ada benda yg aku nak melalut panjang2). Just nak beritau korang semua yg buku Nota dan Pekan-Pekan Kertas dahpun berjaya dilancarkan pada 6 June aritu. Bagi sesiapa yg taktau pasal kedua2 buku ni, sila refer previous blog.

Alhamdulillah, perlancaran berlangsung dlm suasana aman, takde polis atau pengawal keselamatan yg bawak aku turun dr stage seterusnya escort aku keluar. Takde juga berlaku pergaduhan di luar The School haritu. Malah tiada sebarang tangkapan dibuat. So, takyahlah korang nak propa sangat.


Kepada yg sanggup meluangkan masa datang utk bagi sokongan, terima qaseh kerana sudi datang. Siapa yg tak dapat datang tu, maybe takde rezeki. Takpalah, insya Allah lenkali boleh bertemu lagi.

Dan yg paling penting, kepada sesiapa yg dah baca tu (salah satu atau kedua2 buku), janganlah lupa tinggalkan komen atau review atau kutukan kat mana2 laman sosial yg korang ada. Juga jgn lupa letak #notashazjohar atau #pekanpekankertas dlm review/komen korang tu sebab nanti senanglah aku nak carik n baca.

Spt biasa, korang tulislah apa yang korang suka. Mana yang baik tuh aku jadikanlah teladan. Mana yang buruk tu, aku ignore kan je lah. Mudah. 

 OKlah, tak nak cerita banyak, kat bawah ni gambar2 masa perlancaran haritu. Bergembiralah!

sesi interview bersama saudara faisal mustaffa.

bersama Lokman Hakim, rakan penulis yg hadir. yg baju merah tu Anuar Syah.

Bersama anak sulung, Kougar. Yg aku pegang belah tangan kanan tu aku rasa cam first print. Rare gila. Khabarnya, Kedai Fixi nak bagi free kat pelanggan bertuah. Tunggu je la announcement dari dorang.


Tuh je la. Malas nak upload banyak2 pic sebab aku tengah ngantuk.

Okebai.



3 ulasan:

  1. i buy both..dh baca nota...best..pekan2 kertas x abis lg..by the way i ada suma buku u..n fixi collection..keep writing yg dasat2..yg ganas2..kipidapp....

    BalasPadam
  2. Saya nak tanya , apa yg jdi kat Iskandar lepas tuh ? ada lgi ke yg kedua NOTA ?

    BalasPadam