Isnin, 8 Julai 2013

Snow White... one year!

07/07/2013 genaplah usia setahun Snow White dibawah jagaan aku.

Usia dia yg sebenar dah lebih setahun dah rasanya tapi memandangkan dia lahir tanpa IC so aku anggap jer la dia dah setahun sempena tarikh aku amik dia dari jagaan mak aku dulu.

Ni dia sewaktu aku angkat dia dulu....


Dan yg ni pulak pic dia setahun kemudian.....


Nampak tak perbedaan yg ketara tu? nampak tak betapa aku memang seorang bapa yg mithali? nampak?

Kalau masih lagi tak puas hati dgn naluri keibubapaan aku korang tengoklah pics kat bawah ni sampai lebam....

Daddy saya memang suka geletek saya. Dia memang suka buat saya stim.

Kengkadang saya saja bakar line Daddy dgn kembangkan ekor sampai nampak mcm musang.

Sebulan sekali saya akan injek vitamin untuk bagi kulit lebih anjal dan nampak muda. Tahun depan Daddy kata dia nak bawak saya injek botox plak.

Kalo dah rimas sangat asik kena peluk ngan Daddy, saya buatlah muka 'whatever' macam ni...

Biasanya saya tidur atas simen sebab KL ni panas....

Kalau bosan2 saya tido bawah meja jugak... huhu...

Kalau tak tidur, saya kena peluk. Itulah rutin hidup saya kat sini...


Hmmm... walaupun anak tunggal, saya takde lah spoil sangat. Ada masanya saya tolong gak kemas2 rumah...Lipat kain ke... susun baju dalam almari ke.... Huhu...

So cane? puas? Nak tengok lagi?

Korang tunggu je lah new entry edisi Snow White yg akan datang, eh?

Till then, ciao!


2 ulasan:

  1. Amboiii , mohon crkan snow wite partner . Baru meriah snowww wite... ekekekek

    BalasPadam
  2. Bagus sekali meongnya.....

    BalasPadam