Khamis, 2 Mei 2013

Terima kasih kuucapkan padamu....

lihatlah mereka2 yg gigih hadir.... yg mencangkung di bawah itu adalah Mat Gorn (Murtad n Tuhan).


Semalam last day aku berada di Pesta Buku. Aku dah datang utk sesi beramas mesra bersama pembaca untuk tiga hari, (selain Sabtu n Ahad) so kalau sesiapa yg ter-miss tu, korang memang dah melepaskan peluang keemasan, tapi takpe, lenkali kita bole jumpa lagi. jgn meroyan lagi, OK?

By the way, Pesta Buku masih lagi berlangsung sampai Ahad ni so korang still bole gi ke PWTC kalau rajin nak bersesak-sesak dgn orang lain.

So far, aku lihat orang2 kita dah makin ramai yg suka membaca buku. booth Lejen-Fixi kat HL09-HL10 tu je penuh gila ngan rang muda serta rang separa muda yg sibuk membuat pilihan masing2 dgn bijak.

Kepada semua yg dah membeli dan akan membeli buku aku; MENTAL, CERPEN SHAZ JOHAR dan KOMBO KOUGAR TABU, terima kasih atas sokongan. Semoga terus terhibur dan harap2 wang yg anda laburkan itu berbaloi. Kalo free2 tuh, silalah review kat Goodreads atau blog anda. setiap review tuh diambilkira utk memperbaiki segala kelemahan.

di bawah adalah pics yg dicurik dari kamera orang lain sempena kehadiran aku di Pesta Buku tersebut. Bergembiralah....

Leh, peminat Buku Fixi bersama Shandye (Bisik), Faizal (Sumbat), Kris (Son Complex), dan aku.

aku cukup terharu bila ada orang datang mintak otograf utk semua buku yg aku tulis.... hebat betul dia orang ni. also in this pic; peminat Buku Fixi: Hilmie, sedikit kepala Nadia Khan (Kelabu n Cerpen), dan sebelah kepala Adib Zaini (Zombijaya n Ilusaniti)

pembaca Buku Fixi yg baru, Nado bersama Nadia Khan dan aku. Beli buku sebab nak tolong kawan kakak katanya....

Nadia Khan paksa aku pose ala cover depan buku sendiri. Malu ai... tapi sama tak? Comel tak Kak Ton???


OK dah, tu je. Dah takde pic sapa lagi nak curik. korang boleh la sambung kerja apa yg tergendala tadi. aku nak mandi jap. mak kena kerja uolz!!! bye!




ps: Lepas ni aku plan nak tulis novel baru yg dicedok dari 3 cerpen dalam buku CERPEN SHAZ JOHAR. Kali ni kita sembang pasal ajaran sesat pulak. Suka?


6 ulasan:

  1. semalam bersesak dalam PWTC smpai nak pengsan...

    xsempat juga jumpa...

    p/s: baru start baca mental

    BalasPadam
  2. Wah. Mcm tau je cerpen yg mane. Hehe congrats Shaz ;-)

    BalasPadam
  3. Gadis: takziah. Rezeki bkn di tangan anda.

    Faizal: syyy... Jgn beritau org.

    BalasPadam
  4. aku jga brnasib mlg x brchance jmpa kau sbb aku punya semua buku tulisan kau...lain kali lah

    BalasPadam
  5. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam