Selasa, 8 Januari 2013

hak tui



migraine mengenangkan masalah negara...

tahun 2013 dah masuk hari yang ke lapan. tak ada apa perubahanpun yang aku nampak kat negaraku yang terchinta nih. dulu masa malam new year, bukan main berkobar-kobar lagi statement uncle rais dan uncle din pasal 7 tahun lagi kita semua akan melangkah ke negara maju.

hak tui!

aku rasa dlm keadaan ramai rakyat KL yg takde air dari 29hb December sampai la ke hari aku post entry ni (ada yg ramal krisis ni sampai ke CNY nanti) apakah tercapai hasrat atau angan2 govt nak tengok negara ni menuju ke negara maju itu????

jap, nak tarik nafas lama2 skit.....

memang taklah you allz!!!!!!!   hak tui!

okebai!

kalau kat US, dah lama dah rakyat marhain saman government atau syarikat yg bekalkan air nih. kat Msia ni apapun tak boley!!!!!

MEMALUKAN!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

  1. kan! kesian kat family yg anak2 bersekolah. mak bapak tak mandi tak per

    BalasPadam
  2. Innalillah atas musibah yang menimpa saudara. Semoga hari-hari mendatang lebih ceria hendaknya.

    Ps. 'TUKAR'! :p

    BalasPadam