Ahad, 4 November 2012

main BOLA dalam hujan.

semalam dah berlangsung perlancaran buku antologi cerpen BOLA di Silverfish Books, Bangsar.

terima kasih kepada yg sudi hadir dan memberi sokongan. kepada yg tidak dapat hadir dan memberi sokongan dari jauh pun terima kasih jugak. MALAH kepada yg tak nak hadir dan tak nak beri sokongan ataupun kepada yg tak nak hadir MALAH memberi kutukan juga, TERIMA KASIH.

tanpa anda siapalah kami.

ni ada few pics yg sempat aku amik dan post. korang enjoyz.....


Tuan FIXI menyampaikan sepatah dua kata dgn gaya Oppa Gangnam.


seperti biasa, the famous Shaz Johar (bak kata Siz, xtau lah famous tang mana aku nih) dipanggil untuk menyerlahkan lagi sifat kemaluan dan adab timur beliau. sila pitam.


antara barisan penulis2 cerpen yg hadir. Nami, Dayang Noor, Faizal Sulaiman, Sizarifalina, Shandye, Zara and Jejaka Anggun.


tak sah kalo gi event buku tak grab buku (and dvd). so this is what i got. buku sendiripun beli sebab ada orang kirim. ahaks!


ok, tuh jer yg aku sempat amik. banyak pic blur2, mungkin sebab ujan atau tangan aku kene parkinson ke apa so xder lah aku nak upload kat sini.

my next event, maybe kat KL library plak. bila dan untuk apa, x sure lagi. but 24th Nov ni aku akan berada di penang sempena The George Town Literary Festival 2012 utk promote novel baru dan diskusi tentang kebangkitan new malay fiction gitu, insya Allah.

so jumpa di sana.


ps: sapa dah baca BAHLUL vs BEAUTIFUL tu sila review, ya?!

9 ulasan:

  1. Gua ucapkan lu selamat menunggu.

    BalasPadam
  2. halah aku tk sempat pegi la.. aku silap tarikh.. ingtkan 4hb.. dah abes ke buku tuh?

    BalasPadam
  3. Belum. Bole beli secara online. Nak beli ngan akupun bole. Aku rasa aku ada extra 1 kat umah.

    BalasPadam
  4. haa nak la.. berapa hengget ko nak jual..? ada diskaun kawan2? hehe

    BalasPadam
  5. sangat anggun. macam nampak si faizal :)

    BalasPadam
  6. Naa: email aku utk butiran lanjut. Malayrhapsody(at)hotmail(dot)com

    Hid: dia ada di situ juga. Eh jap, faizal mana?

    BalasPadam
  7. Haruslah the famous Shaz Johar!
    Teruja jumpa lagi sekali :D

    BalasPadam