Rabu, 19 September 2012

ko ingat artis Malaysia je yg sibuk nak berhijrah??

Lady Gaga pun tak nak kalah yer....









ko mampu???


ps: orang zaman sekarang ni yg dah tak rajin nak blog ke atau aku yg dah tak rajin nak update blog skang nih? musykil plak tetibe.

9 ulasan:

  1. yg bawak bulu tu siapa? AA ker? :-O

    :p

    BalasPadam
  2. aku tgh pikir...agaknya...berapa byk masa ngan kain dorg nak guna klu buat tuk raya....

    BalasPadam
  3. Agak2 nya, lady gaga nie ada ckp amboi, amboi, amboi mulut jahat ngata kita sambil pegang bulu2 tu (alah, mcm zewan ali tulah)...dari shah lerrr (ko dpt agak kan)

    BalasPadam
  4. bagus tutup litup semua... sorgalah tempatnya :P

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah... Lady Gaga dah insaf dah...

    BalasPadam
  6. haha...meriah sgt makcik gaga nie...

    BalasPadam
  7. zaman skarang dah #twitter uolszzz...

    BalasPadam
  8. korang masih rajin baca blog ni kan?

    BalasPadam