Jumaat, 22 Jun 2012

KOPI THE DVD.

ok, nih ada pengumuman yg ingin dibuat.

kepada sesiapa yg free pada Ahad June 24 nanti, silalah hadir ke The Annexe, CM utk menyaksikan tayangan 8 filem pendek (filpen) yang dicedok dari cerpen2 yg termuat dlm buku antologi KOPI.  *by the way, buku nih sudahpun habis dijual. harap maklum.

Antara filpen yg akan ditayangkan adalah spt berikut:

1. KOPI 3 RASA
(Pengarah: Nazri M Annuar. Cerpen Asal: Shaz Johar yakni Aku.)

2. KOPI & DIA
(Pengarah: Fikri Jermadi. Cerpen Asal: Syaihan Syafiq)

3. LUWAK & KRETEK
(Pengarah: Aidil Rusli. Cerpen Asal: Ridhwan Saidi)

4. KOPI, DONAT & BAYANGAN GADIS BERAMBUT HIJAU
(Pengarah: Bebbra Mailin. Cerpen Asal: Adib Zaini)

5. CINTA KOPI
(Pengarah: Sheryl Chong. Cerpen Asal: Gina Yap Lai Yoong)

6. KOPI JULIA
(Pengarah: Tan Bee Thiam. Cerpen Asal: Faizal Sulaiman)

7. KOPI JANTAN KAW
(Pengarah & Cerpen Asal: Nik Adam Ahmad)

8. KOPI PERCIK
(Pengarah: Azizulhakim Salleh. Cerpen Asal: Amal Hamsan).

tayangan akan bermula pada pukul 4 petang n masuk adalah percuma. korang yg hadir bakal menjadi manusia2 yg bertuah kerana inilah kali pertama kesemua filpen2 itu ditayangkan dlm satu event yg sama. n selepas tayangan kita akan adakan pula sesi bincang dengan kebanyakan pengarah. apa yg nak dibincangkan tuh aku x berapa sure lah plak. korang tunggu dan lihat jer lah, ok?





info untuk tayangan penuh KOPI THE DVD, ada DI SINI.

just FYI, acara ni adalah sebahagian daripada KL ALTERNATIVE BOOKFEST - ART FOR GRABS. maklumat lanjut tentang event tuh ada DI SINI. so sambil tgk2 dvd, tgk wajah anggun aku dr setiap sudut, korang bolelah jugak membeli-belah segala barangan yg dijual, kan?




oklah, x yah citer panjang2 lagi... kita jumpa saja di sana. insya-Allah.

3 ulasan:

  1. Ahmad: xpe.blom ada rezeki.

    Vivi: juallah, kan? Sbb akupun nak beli.

    BalasPadam