Isnin, 8 Oktober 2012

6 packs.

TETAP NAK LETAK PIC SENDIRI...



hmmm.... korang!!  kalo korang spesis yg suka borong buku tapi duit x berapa nak cukup utk borong2 buku2 kesukaan korang tuh, better korang baca entry aku nih sampai abis.

aku nak citer sket yg FIXI skang nih sudah muncul dgn kempen 6 packs!!!

6 packs???? apa????

eh, jangan teruja. 6 packs di sini bukanlah maksudnya, tokey FIXI nak menjual aku dan penulis2 lain kerana kami memiliki 6 packs yg hangat lagi menggiurkan.... sabar ya... kawal gelora nafsumu itu.

6 packs di sini bermaksud, sebuah kempen di mana pembeli digalakkan membuat belian buku2 FIXI secara pukal dgn kadar harga yg berpatutan. ha.... teruja tak?


cara2nya sangat mudah:

korang cuma perlu pilih 6 buku FIXI yg ko paling idam2kan kat SINI pastu beli dgn harga diskon iaitu RM14 secara online (harga biasa RM20, kot?). belian secara online saja. kedai MPH  tak ada kempen macam nih. POPULAR pun tak ada.

untuk pengetahuan semua, bukan semua buku2 FIXI ada dijual di kedai buku.

contohnya, POPULAR x amik HILANG, MURTAD, CEKIK, DOSA, SUAMI, ISTERI, dan CERPEN NADIA KHAN (yang 3 terakhir tu mungkin sedang dipertimbangkan, allahualam). yg peliknya, dorang ada jual novel AKU DUDA, KAU JANDA dlm satu novel. motif?!

MPH plak x jual, CEKIK, DOSA dan ISTERI. *aku x sure sama ada ISTERI tu mintak fasakh atau nusyuz, sebab SUAMI nak plak diorang jual. hmmm....

so, xyah lah korang gigih ke sana utk cari buku2 tersebut. tolonglah support kempen 6 packs FIXI nih. lagipun, kami nih semua penulis miskin2. tolonglah support kami. :)

ok, dah faham kan semua konsepnya....

JAGA JAGA ADA YANG MERATIIIIIIIIIIIIIII...............


ps: dengar2 nya, novel ketiga aku bakal berada di pasaran sebulan dua lagi. nantikan kemunculan beliau....

4 ulasan:

  1. makin hebat pengarangan sekarang. tabeeek

    BalasPadam
  2. yer. spring fantasia bulan madu

    BalasPadam
  3. Weh~~terbaik la..tp xda plak cik amir pomot
    .muahahaha.. nanti aku tlg kayakan kahkahkah..

    BalasPadam