Jumaat, 18 Julai 2014

Snow White... two years old.

Aren't I pretty?!


My baby princess divalicious putih gedebus sekor ni dah 2 tahun. Actually aku baru teringat sebab sebenarnya dia punya birthday 7hb hari tuh. Hahah. Tapi tak apalah, memandangkan aku bapa yg dah tua soleh dan mithali, maka kelupaan itu marilah kita sama-sama abaikan.

Dan seperti tahun yg sudah, entry kali ni khas aku buat sempena anak kesayangan aku yg sekor ni ha. Aku doakan semoga dia terus jadi anak yg berguna dan kekal cantik dan bagi Daddy duit bila dah berjaya jadi model kucing nanti.

Oh ya, sesiapa yg nak jadik agen modelling kucing utk Snow White tu, bolehlah contact aku. Tak sabar aku nak jadi stage mom atau momager macam Kris Jenner tu ha. Untung2 leh ada TV show sendiri. Hik hik.

Dahlah, takyah merepek. Sebelum korang menatap gambar2 di bawah dgn rasa penuh iri, mesti korang nak caci aku kenapa hidung dia comot, kan? well, aku nak beritahu kat korang yg silalah abaikan hidung dia yg kotor tu. Hidung dia lepas makan memang  jadik macam tu. Puas dah aku ajar dia basuh mulut lepas makan, tetap tak reti2. Degil!

So, korang enjoy je lah, OK?

Snow White found a new toy.

Fasting la... tired...

Tak nak pose la... Tired... Fasting...

Tolonglah Daddy nih!! Rimas!!!

Lepas makan, tido.

Kalau tak dia tidur atas bantal, dia yang jadi bantal Daddy. Ahaks!

Snow White in water color.

Daddy, mana kamera?

Sundress sempena summer di KL.

Of course Daddy adores dia....

Tempat persemayaman... Bila rasa teragak je tido kat dalam ni...

Kadang2 dia tolong Daddy check email, proofread dan uruskan hal show dan bisnes tudung Daddy.

Dia memang suka pose mati macam ni... LOL!

Dah lah. Puas tak??? Tak puas kalu, gi FB aku. Banyak lagi gambar2 dia ada dalam album Snow White.

Hingga ke next entry (yg entah bila aku nak tulis), aku nak amik kesempatan ni utk mengucapkan selamat berpuasa (lagi 10 hari nak raya) dan selamat hari raya. Semoga bulan mulia ini mematangkan pemikiran kita semua.

Shaz out!




ps: belumpun beberapa bulan kes kehilangan MH370 berlaku, sekali lagi MAS ditimpa musibah dgn kes MH17 yg ditembak di Ukraine beberapa jam lepas. Semoga semua yang terlibat terus tabah. Takziah diucapkan.


1 ulasan: